https://blog.crelan.be/nl/waarom-crelan/

Crelan: de bank op mensenmaat

Uw geld is op élk moment in goede handen

Bij Crelan slaapt u als klant op beide oren. Waarom? Simpel: bankieren draait meer dan ooit om vertrouwen en u kan erop rekenen dat uw geld bij ons in goede handen is. Zo nemen we geen onnodige risico’s en bieden we transparante producten aan. Bovendien zijn we een financieel solide bank. We zijn een bank die uw belangen behartigt, met een agent als vertrouwenspersoon

Onze klanten staan op de eerste plaats 

Contact met onze klanten is érg belangrijk. We geven altijd persoonlijk advies en nemen steeds de tijd om naar u te luisteren. In totaal zijn er 540 Crelan-kantoren in België en daardoor kunnen we een nauwe relatie opbouwen met onze klanten. Ons handelsmerk is niet voor niets: een bank op mensenmaat. 

We willen u op élk moment een gevoel van vertrouwen geven en dat doen we aan de hand van 4 engagementen: 

Verantwoord

We adviseren u steeds correct en houden rekening met alle mogelijke risico’s. Ons doel is om samen met u te zorgen voor blijvende gemoedsrust en levenskwaliteit.

Persoonlijk

Crelan beschikt over een uitgebreid kantoornetwerk, waardoor er altijd wel een agentschap in de buurt is. U vindt er een vertrouwenspersoon om over uw geldzaken, gezin of loopbaan te praten. Dat alles gebeurt in een sfeer van vertrouwen en van persoon tot persoon.

Respectvol

We leggen onze financiële oplossingen duidelijk uit en halen de voor- en nadelen ervan aan. Zo kunt u zelf een keuze maken op basis van correcte en volledige informatie en in alle vertrouwen.

Verbonden

Crelan is anders dan andere banken en wil dicht bij haar klanten staan. We zijn heel nauw verbonden met de lokale omgeving, gemeenschap en economie. Naast de persoonlijke projecten van klanten, financieren we ook initiatieven die de lokale economie ondersteunen.

Een op en top Belgische bank

Crelan is een Belgische bank in hart en nieren. Alle beslissingen worden in België genomen. Bovendien is het een coöperatieve bank, wat wil zeggen dat meer dan 270.000 klanten mede-eigenaar zijn van onze bank. Onze coöperatieve aandeelhouders delen mee in de winst, want ze zijn medeaandeelhouders.

“Schoenmaker blijf bij uw leest”

Dit is onze leuze als het op beleggingen aankomt. Als bank op mensenmaat kunnen we toch een ijzersterk beleggingsaanbod voorleggen. Hoe we dat doen?  Crelan gelooft in duurzame partnerships en vertrouwt daarbij op de ervaring en de expertise van sterke partners als Econopolis en Amundi. Deze doorgedreven samenwerking vormt de hoeksteen van onze beleggingsaanpak.